Tak for besøget på Temadag 2014

29. august 2014

 

Fredag den 29. august blev den årlige temadag igen afholdt i Messecenter Herning af Kopenhagen Fur. Som vi skrev i august udgaven af FIX-Magazine, ville vi tage FIX-Robo med, så i kunne se den selvkørende fodervogn køre live. Vi var meget spændte på hvordan I ville tage imod den, og vi kan kun sige, at vi var glade for alle de positive tilbage meldinger vi fik fra jer, om hvor lang vi er kommet med projektet.
 
Vi havde vores eksterne samarbejdspartner Conpleks, til at hjælpe os med at demonstrere FIX-Robo. De viste de forskellige sikkerhed instanser omkring den og fortalte om hvad den kan nu og hvad fremtidens FIX-Robo vil kunne.
 
Udover visningen af hvordan FIX-Robo klarer udfodringen på en opstillet minkhal. Havde vi indenfor vores tanelinie, hvor vi igen i år havde lånt Susanne Agerbo fra Løgager Minkfarm, til at tane skind på FIX-2 tanemaskinen. Tanemaskinen er i 2014 blevet opdateret med det nye +Program, og her havde I mulighed for at få nogle gode råd af vores serviceteknikere.
 
Vi vil gerne sige mange tak for besøget, det var dejligt at se så mange glade mennesker, som havde valgt at bruge denne dag sammen med os.

Se også en video fra dagen her
 

Se alle nyheder